Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači, sad klixovci znaju više od "fanova"?
"posao kurira na biciklu... Imala sam 19 godina" Koliko bi današnjih 19-godišnjakinja vozile bicikl po gradu kao "kurirke"? Ili radile nešto slično? A i 19-godišnjaka, naravno (da ne budem optužen za seksizam.) Sve je to odma' "spremno" za auto, 2000KM platu, ručanje po restoranima i sl.
@Poppaj udala bi se mozda ona al ima disleksiju ne razumije procitano 🤣
sta sam puta drko na nju.. miliardu puta
@FirerFerid Je li to 100 puta po mirijaldu?
Ne znam šta bih rekao, kod mene nije ostavila upečatljiv dojam.
Jennifer,hoces se udati za mene!? Valjda citas klix..pa,eto javi se ako si zainteresovana!? Ostavljam Olivu odmah-potpisujem..zao mi jest ali ti mi se vise svidzas Jennifer❤
Uh volim kad ona svrši i natjera me da ližem mnjaaaamii
Ja znam da ima mladez pored vagine. Ne pitajte kako znam
@fbUser1571384906 hajde reci sa koje strane da bas vidim govoris li istinu?
hahhahahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)