Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...žutilo...
sjecas se as-a :)
...kako da ne...lektira lokalnih jezičara...
To što je ona koristila ili koristi je njena stvar. Angelina je više napravila po pitanju dizanja svijesti o silovanim ženama diljem svijeta, nego cijela svita onih iz međunarodne zajednice kojima je to posao. Koliko bi onih koji kritiziraju Angelinu usvojilo HIV pozitivno dijete kao što je ona to napravila?
svi mi dodjemo tobe pa kad tad. divim se njenom humanitarnom radu,a malo je osoba koje tako predano rade kao ona, a da ne spomnjem njenu ulogu kao majke.
KRALJICA
Nema je na svijetu ljepse, sta god da radi .Ziva i zdrava bila.
Naopaki svijet u kojem jedan obican diler izokrece stvarnost i daje intervjue.
Pod hitno je proglasiti persona non grata u BiH. Kako se usudjuje sada pomagati a drogirala se. Bas me zanima sta komentatori vjernici imaju reci,
kako si samo pametan!
Angelina ..neka ti puše levati nogu od stola. Kako god, iako ne izgleda, to što kažu za ovaj intervju.. VOLIMO TE..
E moj KRSTAŠ mama ti je konj, kada na ovakve riječi reaguješ tako.. Vidi se da si iz lijepe četnike familije...
bolje je tad izgledala nego sad. koliko znam obje sise je odsjekla bojeci se raka dojke,
Sa narkoticima je sebi stetila.a koliko je pomogla ? kod nas ima ljepotana koji nikad nisu pomirisali drogu ali su popljackali i odmogli narodu.zasto o njima ne pisete ?
Ako je sudeći po slici koju su postavili na naslovnicu, onda sam ja najgori narkoman.žImam more ovakvih slika gdje me kamera uhvati dok nešto govorim, na pola treptaja... Ali, ja nisam zanimljiv jer nisam Anđa pa mogu biti narkoman koliko god hoću, moje se slike neće žutoj štampi moći prodati za fine parice. E, jadu dilerski, malo ti što si inače gad, još uvijek profitiraš na prošlosti žene koja ništa ne želi sakriti, koja se izvukla iz tog pakla i poslije donijela toliko radosti na planetarnom nivou. A još su gore ove novine, jadovi.
Sad koristi lakse droge
Toliko je naša raja voli da je opet heroj , da je neki drugi glumac/glumica pa to bi bilo komentara svakakvih al pošto je to naša divna Andja sve je drugačije
Mogao sam vam pravi prijatelj biti i bila bi mi osigurana slava, tisuću hvala u srcu svom nositi, al eto nisam, od vas me boli glava! Nisam ja skroman ko na portalu raja niti mi treba vaša bedasta hvala, iskreno velim, niste mi ni do jaja. Pjesnici, svi redom upitnog morala! Za kavanskim šankom, gorčinom opijeni, hvatate rimu kao slamke na vodi misleć` da je komedija na cijeni upravo ona što ko osveta godi. Tko li sam, što li sam, znam da pjesnik jesam. Zar je problem da vas sonetom nadglasam?
Uf .... dobro je da nije pušila hašiš , naje.bala bi ..
Najbolji su mi ljudi koji su sigurni da znaju sta drugi misle ili zele. Dno. Zena je pala, ustala i krenula dalje!!