{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ovako je izgledala Angelina Jolie kada je koristila narkotike

3.7.2014. u 13:26
31
92
Ovako je izgledala Angelina Jolie kada je koristila narkotike
31
Magazin "National Enquuirer" je došao u posjed snimaka holivudske glumice Angeline Jolie iz vremena kad je uzimala narkotike, a fotografije je objavio na naslovnici printanog izdanja.
Šesnaestominutni video prikazuje Angelinu koja je bila u posjeti svom bivšem dileru droge u New Yorku krajem devedesetih. Radi se o danas šezdesetosmogodišnjem Franklinu Meyeru, koji je Angelinu snimao uz njeno odobrenje.

"Prodavao sam joj heroin i kokain. Jednog dana me je pozvala i rekla da želi da dođem kod nje. Nešto ranije sam kupio kameru i ponio je sa sobom. Kad sam stigao, dao sam joj drogu, a ona mi je dala nešto novca. Njeno lice je izgledalo užasno, a ubodi igala su se vidjeli na njenim rukama", izjavio je Meyer.

Na snimku je Angelina navodno otkrila tajne iz svog sekualnog života, a rekla je i da njen sada bivši muž, a tadašnji dečko, Billy Bob Thorton, ima ogroman penis.

"Siguran sam da ona još uvijek razmišlja o Billyjevim intimnim dijelovima tijela. Da sam ja Brad, ne bih bio sretan zbog toga", dodao je Meyer.

Drugi snimak iz 1999. godine prikazuje Angelinu koja govori da je koristila kokain, heroin, ekstazi i LSD, ali da je prestala s tim.

Ovo nije prvi put da je Meyer "blatio" svoju bivšu klijentkinju. Godine 2010. je za magazin "Life & Style" rekao da je Angelina bila pod utjecajem kokaina tokom intervjua iz 2000. godine sa novinarom Charlijem Roseom. Tak snimak je poznat od ranije i možete ga pogledati u prilogu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: