Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ovo stil,fali samo bmw znak na zidu.
ta kokoska kabajeva ima bas dobar zeludac kad moze zivjeti sa botoksiranim patuljkom a jos gadan ko lopov.
kakav debil. toliko godina isprdio i jos ne zna da su jedino bogatstvo porodica i prijatelji. on nema ni jedno ni drugo. dzaba ovaj hladni metal i bazeni u kojim se kupa sam. ja sa svoja 4 jarana uzivam bolje i rahatnije 60 puta. pazi sta zelis putko sine
Jucer prilog na AJB kako svaka 5 osoba u Chicagu koristi javnu kuhinju. Kako li je zivio Obama dok su djeca siromaha ginula u Iraku? Potpuno je irelevantno gdje ko zivi. Djeca ne ginu da bi neko ladio jaja u bazenu, nego da mu sutra drzava ne bude na nisanu NATO raketa koje nikada nikoga nisu napale osim Iraka, Libije, Sirije... malo i Srbije, ali njih su najmanje dirali. Sve drzave na drugoj strani svijeta od SAD-a.
Smijesni postajete vise sa objavljivanjem ovih gluposti
Rusko Bugarsko Siptarski stil
sta ce mu kad tucati ne moze,more se pokakati na to sve☺️
A ruska udovica dobije kremu za ruke kad joj muz pogine. Koja pogan od ljudi.
Još ih javno fotografišu sa setovima za tuširanje da drugi vide kako misle na njih. Jesu ljudi telad, nema dalje.
Nekima se i posreći pa dobiju bundu 😁