Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahhahaha kad i nase sad pocnu ovako od bosancerosa traziti, ovaj ih samo pogleda 😂
Meni je fascinantno da muskarci koji imaju bruku para odluče da se žene,mislim 90% ih sigurno završi ovako a kao ovaj a realno ni jedna žena nije vrijedna tolikih para,vremena i utrošenih živaca. Za jednu alimentaciju je mogao da po*ebe 100 boljih od ove i da više nema nikakvu obavezu prema njima.
Charli Shin na balkanski nacin.
ova troši ko Moskvič sa raštelovanim karburatorom
Kako ce jadna izdrzat do prvog
Trosila je 21 000 $ mjesecno, sa alimentacijom od preko 50 000 moce trosit duplo na sebe.
Ova je gora od poplava i klizista
Apsurdno je sto su klasicne prostitutke danas jedne od najpostenijih zena. Koliko kosta sex? Toliko. Platis, odradis i nema nista sa tobom. A vidi ovih “supruga”, kojih je danas svijet pun.
Gospodjo nismo te prepoznali 😁😁
Ne moze covjek biti pametan, ako nemas pare ne mozes se ozenit, ako imas pare nije dobro se ozenit.Itd.
Jbt gadnog vakta, niko nikog vise ni trunke ne voli, samo se gleda da se pare izvuku, a na kraju ce ta gladna usta zemlja da napuni.
Toliki novac a brak loš... Dokaz da novac uopće nije presudan za sreću, niti dobar brak. Bolji su brak imale nane naše koje su radile poljoprivredu, održavale kuću i odgajale djecu koja su danas uspješni ljudi.
Pa kakvu srecu hoces kad ozenih 20-30 godina mladju zenu. Ne mislis valjda da se za tebe udala sto si lijep i mlad
pa da ti je zlatna ne vrijedi te pare. trosila mjesecno neciju godisnju platu. i onda kazu nije bila sa njim iz interesa. de ba
Skonta musko na kraju da ga kucka magarci... Mozes koliko hoces ali ne mozes dokle hoces. Hajmo sad ljepo sama iz svog luksuza odrzavaj djecu za minimalno sto si htela. Ovo se i kod nas desava u BIH naravno manje su cifre u pitanju. Pa posle ide veliko pokajanje, koji je ona faktor...ahhh aj zdravo !!
a jest se usrecio sa ovom bas neka skromna zena puna ljubavi
I opet polugola hodala.
Nema vise Kapak