Najmoćnija žena u Americi
0
Oprah Winfrey optužena za plagiranje
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj kretena majko moja... bilion u nasem jeziku ne postoji...
nije im sa-x shukno, sami su sebi :P
sto vam ga sa-x shuknu, nane mi...e jeste pametnjakovici haahahhahahahah
sto on levat nije prodo svoje skrabotine kad je tako pametan
Hold your spitfire, boys! Check your sources first, would you?!
Bogami je prodala 650 miliona...lol......a kod nas kad neko knjigu proda u 1000 primjeraka...se smatra uspjehom...a ova 650 miliona..a mozhe Oprah...xd
necete vjerovati, ali po prvi puta u historiji SA-X je u pravu :D odoh uplatiti na kladionici 100KM ovo je da cudan dan :D http://www.india-server.com/news/oprah-winfrey-sued-by-author-damon-10419.html
kakve su ovo brojke? jel može neko staviti link da ovo možemo s mirom pročitati na engleskom.
Pa nismo Englezi nego Bosanci
Ma ovaj pisac je neki ludak. 650 miliona kopija prodala! a u svetu ima oko 300 milliona stanovnistva kojima je engleski maternji jezik. Od cega oko 220 millona u US. Kome li je ona prodade te knjige?
Na engleskom je BILION ono sto je kod nas MILIJARDA
Dobiti ce po picic....
joj levata.............
na US portalima je cifra trillion, koja odgovara našem bilionu (mi smo pametni pa uveli milijardu izmedju miliona i biliona) sta ces, covjek hoce trillion, sretno mu!
ma idioti nepismeni