Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Torbice ukradene, ja sumnjam na jednog estradnog umjetnika koji je studirao u Italiji i udara se torbicama...
Deenotti
TO su potvore, a one su Bogu najmrže. Naime, taj istaknuti umjetnik je odavno na budžetu kantona Sarajevo u Milanu , tako da nema potrebe za takvom vrstom dopunskih prihoda ! Stani der malo, otkud sad u Milanu a na budžetu KS ? E pa, umjetnost ne poznaje granice, a u MIlanu je da se još uspješnije probija nego u Sarajevu !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
vazda po sirotinji
tolike pare Dzeko, i nisi zamjenio vrata stana.
Pa dzeksone sto nas brukas po svijetu samo toliko para de reci im da se vrati pa daj im jos sta na kafu
Ma neka su ine zive i zdrave a Dzekson je majstor svoga zanata pa pjenite kolko hocete 😂
pravi bosanac, obrukao se pred lopovima,
Borijano Drljachotti
Znaci to sto smo dobili skolu po simpatizeru nacisticke njemacke Busuladzicu i to 44 godine kada je sve haman bilo gotovo je manje vazno od Dzekine kuce. Šta mi to njegujemo ?! Draža MihajloviĆ, Nedić.... Mi se kao zgrozavamo a ovo je dokaz da smo isti četnici ustaše..... Avaz danas nije pisao o tome, klix takodje i tako ce biti za Sanjina Sefica itd.... Ok zajebancija ali ljudi moramo se svi trznuti sve nam je šega.... Ali previše šutimo i zato nam se ovakvi skandali desavaju !!!!!
"Godine 2008. je ukraden automobil nogometaša Philippea Mexesa iako je u vozilu bila njegova kćerka Eva koja je tada imala svega nekoliko mjeseci. Automobil i dijete su pronađeni nedaleko od Mexesove kuće." Kako su mu ukrali auto sa djetetom... Pa gdje je staratelj...
Bile na vrh trafike, moro se čoik penjat.
Ona se ponadala da ce nju lopovi odraditi pa kad je vidjela da nema od sexa nista pozvala muriju.
kćerke Sofija i Una?!?!?!?!?! DŽEKO SRBINE! NIKAD NIKOM NISAM REKO DA JE SRBIN EDIN DŽEKO
una - jedina, sofia - mudrost. treba je nazvat mukelefa i sadeta?
@HueNguyen Pa ako je Musliman trebao je dati djeci muslimansko ime a ne srpska imena. Ja svoju djecu nikad ne bih nazvao Hismeta ili Hibrahim.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Obruka se Džeko... Mene bi bilo sramota za 500 €,a ne njega.Ja mislim da su se lopovi razocarali :D
Torbicom ga Fuade!!!
Xurac moj provalnici... doš'o Radja Nainggolan po svoj dio Amricine buhtle.
Nabojem svojim nabijem Amru, jebala vas ona i dzekonja serem vam se na ove informacije glupe, eto svima nam vazno u zivotu sta se desilo dzeki i amri.
Navijaci Juventusa, boje se da ce Dzeko im uzeti skudeto ako nastavi ovako tresti mreze. Psiholoski rat. Jel da su oni iz Napolija ostavili bi mu konjsku glavu na kaucu.
Jel Amra zvala hodžu da joj stravu salije? :-D
nije još, pila je vodu preko masica :)