Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ovo šminker: ide mjesec medeno, sija telo vreteno, Rulof, Hermes, Vetemont, Egipat, Tutankamon, Kartel je potonuoumm, kamon kamon kamon kamon...
Koji je to jezik, neki novi?
Kad će platit lakiranje tramvaja, znal se šta?
koja ironija..gostuje "cunami" na splavu i ovo se desi..tbj
Kuglof :)
Beogradski titanik, potopio ga cunami!
Nije ga lično on potopio, već cunami naroda naletio .. Cunamiju svaka čast! Jedan od najjačih mlađih repera, lirički i fizički!
Ovaj idiot je pola grada isaro sa Rulof natpisima
Ma ti si idiot! Ne uklapaš se u kulturu.
klizim po dunavu skrolam instagram
2pac se u grobu okreće...
Možda je momak super, al nikag čuo
Idi šaraj zgrade bolje ti je levatino
boli ga cuna brat je potopio splav
Bosanci dominiraju po Srbiji i Hrvatskoj. Gledam Zvezde Granda Zenica Tuzla spominju Kasumica, nigdje kandidata iz Srbije, u Hrvatskoj u Supertalentu odmah iza Filipinaca i Ukrajinaca - Bosanci.
ko je sad ovaj ? pa ovo ko gljive , svaki dan neko novi ?
Ovaj portal raj za ovakve i slicne - promocija mediokriteta, neobrazovanih i sponzorusa sto se razgolicuju gdje stignu. Valjda tako skupljaju klikove.
Cunami potopio si Beograd
Ostani tamo