Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
đe ste bili dok je bio niko?
haha pa prije 20 godina je bio poznat kao i danas, probaj drugi izgovor
@Hipoteza .. danas je on institucija, tad je bio glumac u usponu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vlasenica je uz tebe Kevin Spacey, budi zrav i ziv i nekad nas obidzi! ovdje si uvjek dobro dosao!
ima da ga rascerece u paklu
Svaki dan iskače neka nepoznata ili niskobudžetni glumac/ glumica i tvrdi da ga je neki poznati i bogati redatelj ili gumac silovao, napastovao, i to sve bilo prije više od 10 godina...
sve je to dio te holivudske igre..
Dugo ste cekali da ga optuzite...ocito su se mediji protiv njega urotili pa hoce sad da ga srozaju maksimalno...House of cards je serija u kojoj su prikazane sve prljavstine koje vlada radi...mozda mu se sad malo i svete :)
Obozavam Kevina, jedan od najjacih glumaca ikad. Osudjujem svaku vrstu zlostavljanja. Medjutim, nije mi jasno zasto sada idu u javnost? Sta su cekali? Ne znam...ali kao da traze 5 minuta slave.
Šta čovjek uradi od onakve karijere? Jbt
Sad cekam nekog iz nase jadne drzavice da se neko javi kako ga ja napastvovao 🤔
Pedere na federe!
svaki dan neki tekst o seksualnom zlostavljanju od prije 20 i kusur godina. neko nekom trazio i taj neko doživio traume. daj prestanite vise sa debilnim clancima
Ispade da ovaj nije nista radio samo jebavo
Ako bolje procitas, ispade da je pokusavao a niko mu nije dao. Meni su sumnjive ove price, dobili su oni po paksu ali sad kao navodno "pobjegao".
Ide na sud kao Majkl Džekson i na kraju će biti pušten optužbi.
Ide na sud kao Majkl Džekson i na kraju će biti pušten optužbi.
Jel’ se i Purivatra oprzio?
E sad svi navalili za svojih 5 minuta medijske pažnje, evo i ja se javljam i mene je marno.