Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prekrasna je ova Priyanka baš.
pa normalno da moraju surogat kad ima 100 godina, ne moze me niko ubjediti da ona na to dijete gleda isto kao majka koja ga nosi 9 mjeseci
@gooUser…602 glupko, dijete je njeno, njena jajna ćelija, surogat samo iznese trudnoću. I šta ti brineš tudje brige kada će, kako će i da li će uopće imati djecu?
Koji balkanski primitivci, to je za plakati. Ljudi sretni, nasli se uprkos tome sto je ona starija 10ak godina. Slatka ona, sladak on, bogati i uspjesni, sigurno je i curica slatka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka je ziva i zdrava. Ali mi ide na zivce sto svi stavljamo sliku beba odmah. Evo meni ljibavnice rodile nedavno jedna u trecem mjesecu druga u cetvrtom..odmah sam im placao nokte za insta da se mogu uslikat s bebom.