100 dana bila u bolnici
39

Nick Jonas i Priyanka Chopra podijelili prvu fotografiju kćerke nakon izlaska s intenzivne njege

N. O.
Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: EPA-EFE)
Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: EPA-EFE)
Nick Jonas i Priyanka Chopra poželjeli su dobrodošlicu svojoj djevojčici Malti Marie nakon što je provela više od 100 dana u jedinici intenzivne njege za novorođenčad.

Par je obilježio prekretnicu tako što je u nedjelju na društvenim mrežama podijelio njezinu prvu fotografiju.

Na slatkom snimku vidi se Chopra kako drži Malti Marie na prsima, dok Jonas drži njezinu malu ruku.

Zvijezda serije "Quantico" i član Jonas Brothersa su u zajedničkoj izjavi uz objavu poručili: "Na ovaj Majčin dan ne možemo ne razmišljati o ovih posljednjih nekoliko mjeseci i rollercoasteru na kojem smo bili, a koji sada znamo da su mnogi ljudi također iskusili."

"Nakon više od 100 dana na intenzivnoj njezi, naša djevojčica je konačno kući", dodali su.

Chopra i Jonas priznali su da je "putovanje svake porodice jedinstveno i zahtijeva određenu razinu vjere" i dok je njihovo "izazovno", retrospektivno su shvatili "koliko je svaki trenutak dragocjen i savršen".

"Presretni smo što je naša djevojčica konačno kući, i samo želimo zahvaliti svim ljekarima, medicinskim sestrama i specijalistima u Rady Children’s La Jolla i Cedar Sinai, Los Angeles, koji su nesebično tamo bili na svakom koraku", zaključili su.

"Naše sljedeće poglavlje počinje sada, a naša beba je uistinu 'opasna'. Vole te mama i tata", zaključili su.

Chopra i Jonas objavili su u januaru da su "presretni" što su svoje prvo dijete dočekali pomoću surogat majke. Par je u braku tri godine, a vjenčali su se 2018. u Indiji.