Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala je ljepsa od 90% zena koje se sminkaju.
Mislim da nitko vise nikad nece biti toliko abmoralno popularan kao ona 90-ih. Svi su drkali na nju. Cudesna era.
90-te su bile furka
90-ih se izgleda najvise drkalo
Amela Panderson
Pacifik sperme je na ovu zenu prosuto brale moj
Šta sam ga put na tebe šiljio uh
Šta je na njoj prirodno? Izgled je promijenila silnim operacijama, uopšte ne liči na osobu kakva je bila kao mlada.
Nova reprizira bejwach kada je vidim kontam koliko je bolja nego sve danas.
a na slici joj se sjaji lice od sminke..
Joj kad se sjetim one mačke iz Caffe Đoganija ista Pamela iz mladih dana,prirodna plavuša,ma prelijepa, volila je i popit što jest jest,ali kao i svi mi je li tako, zar ne i izgubila se najednom i nisam je više nikad vidio ali sam kroz raspitivanje načuo da je negdje porijeklom sa memli strane,to jest sa ljeve strane Miljacke negdje gore u brdu,pa je ovim putem pozdravljam ako čita,ehhhh dobra stara vremenaaaa kad se koristio Ericsson t 68 za pozivanje cura na spoj,pozdrav raja.
@freddy Osobno, nakon svega, smatram da su te godine bile vrhunac covjecanstva. Pogledaj samo koji su to filmovi nastali u samo par godina od 93-96. Serije... Nikad se to vise nece ponovit. Bio je mir nakon traumaticnog hladnog rata, nije bilo terorizma, svi su bili optimisti. Mi ovdje smo najebali, ali pricam opcenito.
90-te su bile furka
Jesu bile prava furka. Najjači party bio između Une i Drine. Ludilo, haos.
ma rano si pocela
Ljepša je pola brkati sarajki kako god je okreneš
Naša Desanka prije ekspanzije interneta ljubi je brat
Uvijek je bila prirodna🤗🤪🙄
joj jes dobra pamela idalje ocami