Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman kada sam pomisoi da cu se ismijati komsijama, s merakom, sudeci po naslovu da je neka provala. Razocarah se. Mogu se samo vama ismijati kakve nebuloze prenosite, a pri tome ne znate ni prevesti engleski jezik level story photo :S Ko nam kreira javno mnijenje. ccc.
Pa citaj onda oslobodjenje sto si na klixu?
a sto bi se smijao komsijama? sta to govori o tvom karakteru? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Treba biti objektivan pa reći da je Beograd lijep grad. Grad na dvije rijeke sa bogatom historijom u koju su i Turci ugradili sebe. Nekada je bio zdravija sredina, ali svijet svakako ide u neku stvar pa što bi on bio izuzetak. Ova fufica nije vidjela Beograda pa zato takav komentar.
Beogradjani su gospoda za ove nase djikane sa Sokoca
@Realno25 Dodao sam to da nije više kao nekada otvoren grad nego je prilično zarobljen zatrovanim ideologijama. Teško je ostati kod njih objektivan pored Informera, Pinka, Blica, Kurira i ostalih žutih medija. Ima časnih izuzetaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jes drago ovim satro novinarima klixovim,eto sve se bojim rekla je goni za Sarajevo pozelila sam magle i fekalija
Kliksovi kvazi novinari i ovo gowno od zene - od dva brata djeca.
Gowno od zene, uvijek bila i ostat ce.
Mozda vam je ovaj clanak donjeo koju hiljadu vise klikova i dodatnu zaradu, al ovako dugorocno gubite citatelje vaseg portala samim tim i zaradu. Jadno!
Ma ko sisa Naomi. A ko je ona, arogantna i nekulturna prostakinja koja je odrasla na socijaloj pomoci a sad je malo 250 000. Kad se neko osili, razmazili je Africki lideri sa ukradenim dijamantima bez ikakvih nastupa i mozda samo malo da rasiri noge.
Malo je previše ohola za fuficu koju su tamburali u autu vozeći se gradom...
Ja bih da se smijem al' ne kontam ovaj klix humor???
Ne daj bože da je prohodala beogradom, odmah bi srbi objavljivali kako ina ima srbskog porijekla 🤣🤣
šta bi tek sa bih uradila!
daleko veći likovi su u bih dolazili pa je nikad nisu ismijali... a ni ona nije ismijala nikog ni srbiju ni beograd...
Pa ona se na fotki izvinula ... Klix ajde cao
Jedno je sigurno... da Naomi i klix nisu osobito duhoviti.
@TiNeZnasNista Ali nije ismijavanje a Naomina oholost i snobizam su opste poznati.
mislim da ova ishandjala,izdrgoirana,izhebana i olinjala spodoba apsolutno nije relevantna komentaristi nista osim kvalitete garderobe,pica,kokaina i cune ;D
genau..
ne vidim da je nešto ismijala, ne kontam
De šuti makar đikane jedan 🤣🤣
ne zna gdje ide i ona ismijala nekoga :D
šta je pisac htio da kaže hljeba vam ?