Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin
ne pratim lika, ali mi iskočio video kada je napravio one bunare za vodu na jednom dijelu Afrike, kako je to lijepo gledati bilo ja sam uživao.
Najjači lik
Sve je ok za ta dobra djela. Ali ja jos uvijek ne kuzim odakle dolazi taj novac i na koji nacin se zaradjuje. Ni to, ni uSrani facebook i slicno. Gates, Musk, Amazon ... su bar napravili nesto i ljudi to koriste, a ovo i slicno ovome mi je skroz nejasno.
Car.
legenda
Ovo su stvari zbog kojih nas ubijaju po skolama i ulicama.
Nevjerovatno kako bogatstvo ne moze djelovati na promjenu ljudi, cist primjer je ovaj momak. Humanista, donator i sasvim normalan decko.
Rijetko dobar lik
Odlican je ali ima jedna kvaka. Prosle godine bio je klip 100 boys vs 100 girls. Nakon klipa pocele su ga ove lgbt spodobe prozivati i traziti njegovo “gasenje” na internetu jer nije imao i trecu skupinu u klipu tj skupinu nesvrsrtanih. Kroz dva mjeseca njegov drug od nekolicine drugova koji snimaju s njim koji ima zenu i dijete je odjednom poceo da pusta kosu i da se oblaci kao zena. Ako ne vjerujete ukucajte samo chris mr beast before and now. Cionisti vladaju svijetom htjeli mi to ili ne
Znam ko je momak ali nikad nisam pogledao ni jedan njegov video niti namjeravam. Treba doci u BiH i pokusati prezivjeti kao podstanar sa 800-1000 KM i napraviti video o tome.
Brena i merlin koji rasprodaju koncerte za jedan dan, nista tim ljudima sto im plate karte za koncerte ne vrate kao znak hvala jer misle da su neko i nesto a u biti imaju uzak pogled na svijet i njima je samo 'bljestavilo' u glavi. Sta bih merlinu falilo da se on angazuje i financira sredjivanje vodovnodnog problema sto muci sarajlije godinama. Zaradio je 2miliona eura za samo 4 koncerta a tesko mu se odvojiti od 100 hiljada eura da pomogne ono-tamo odakle je potakao i sto ga je nacinilo.
Promovira transrodnost preko pomoćnika Chrisa
najveci besposlicar tj
Bujrum, napravi yt kanal i pokušaj biti interesantan pa da vidis da li je to besposleno ili ne
Gospodin,bujruum u Sarajevo
Posjeti i našu Bosnu, Jimmy. Ako smo suviše siromašni, onda nam doniraj pomoć za našu Bosansku sirotinju.
Nek dođe i u BIH.
Da donira i nama.
Jako dobar decko. Vraca mi vjeru u mlade i buducnost. Jos mi je draze sto me na njega uputio moj junior, koji je njegovih godina. Odgledao sam bukvalno sve u vezi s njim. Naklon mu do poda od mene.
Citam tamo u tuzli kako i dan danas ono tamo naselje neznam kako se zove ma ima nekoliko hiljada stanovnika, moraju ici po frisku vodu kantama, pa nemogu se ni kupati 'kucnom' vodom niti prati. Gdje taj covjek voli bosnu? LAZE, jer da voli bosnu i hercegovinu pomogao bih istu. Pa sarajlije isto koji su ga podigli a imaju stalno probleme sa vodom koji su mu odskocna daska koje on stalno prica da voli, gdje su djela ako volis 'svoje Sarajevo'.