Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ok, moram priznati, to je najsmjesnije sto je ikada rekla. jer sama zamisao, da ona, cija citava karijera se sastoji od viceva "kooooolika joj je vagina" i kako joj vagina smrdi, misli da zasluzuje da zaraduje jednako kao dave chappelle i chris rock, koji su u comedy biznisu vec 30+ godina i oni su nasuprot nje smijesni. Ona, iz jednog jedinog razloga ne zaraduje kao oni: nije smijesna. nikad nije bila, nikad nece biti. tacka.
Zaboravio zavrsit recenicu: "jer sama zamisao, da ona, cija citava karijera se sastoji od viceva "kooooolika joj je vagina" i kako joj vagina smrdi, misli da zasluzuje da zaraduje jednako kao dave chappelle i chris rock, (koji su u comedy biznisu vec 30+ godina i oni su nasuprot nje smijesni) je toliko debilno da je smijesno"
A ti si taj kojeg netflix pita koliko je nešto smiješno. Ti si ta referenca?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I muskarci manje zaraduju od zenskih modela ili manekenki, pa šta se moze. Muski stand-up su trazeniji i vise se placaju.
https://www.youtube.com/watch?v=olysoaQYuh0
Postaje zamorno ovo kukanje oko spolne neravnopravnosti. Kapitalizam i marketing spol ne zanima već isključivo zarada. Ako si sposoban zaraditi novac, poslodavcu si poželjan. Njeni nastupi su su više prosta nego inteligentna vrsta humora.
@Lostframe Oprah je neosporno vrijedna žena uspješna u onome što radi. Meni su lično njene emisije kliše i sa vrlo otrcanim porukama, kao iz telenovela i loših romantičnih vikend-romana. No dobro, njen prolaz je više stvar ukusa njene mnogobrojne publike.
Amy Schumer krade tuđe viceve: https://www.youtube.com/watch?v=4eDxjxVl8S0&t=7s
Vise se smijem na mezarju nego kad nju slusam
Tolike pare i opet malo, imas sta pozelis, ne moras razmisljati gdje zaradit koju paru, nije neki posao, mozes ici u penziju kad hoce, ali dzabe je malo, malo, pa malo, istina je ko ne zna sta ce od para tesko mu je marku izvuc, a onaj ko nema cini mi se krvi bi ti dao, sjeti se onog drustvenog projkta gdje momak prolazi pored drugi i trazi komad sendvica i ne mogu vjerovati niko neda, i na kraju trazi od beskucnika i covjek mu dade da uzme.
Nije rekla da je malo plaćena, nego je rekla da je plaćena manje od muškaraca za obavljanje istog posla. Da je tvoj kolega više plaćen od tebe iako radite u istoj firmi i obojica jednako dugo radite i jednako dobro obavljate potpuno isti posao, ti bi na to samo slegnuo ramenima i rekao "pa šta?", zar ne ?
@sezam.susam ma pusti seksiste. Ne vide dalje od svog nosa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije smijesna...ostaje jos kmecanje
kad si gladna nisi svoja uzmi jedan android oreo ehehe
jako nesmiješna žena....
@AQmegaX stvarno ti je vrijeme da se liječiš i da nas normalne prestaneš maltretirati....
@GirlfromIpanema znam da si pokušala pomiriti ovog alfu i mene i ja sam se od onda fer i prijateljski ponašala prema njemu. ali, ovaj tvoj prijatelj je opet totalno iskočio iz šina. juče me je nazvao "smrdljivom vlaškom kujom" i "kurvom koja treba da ide zaraditi dinar". tip očigledno pati od SCH i ima dva lica. ovo ružno koje ja stalno vidim, ti očigledno nikad ne vidiš. ovo ti govorim da znaš da nije do mene ako nas opet negdje vidiš u klinču.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ah da si rodjena u nekoj islamskoj državi teško da bi ti glumila neku komiku na TV,možda bi te pustili da pročitaš vijesti za državnu islamsku državu i to da te prekriju
Hahaha suti kravo i ne radis pravi posao, a nisi ni smiješna