Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razvod braka je tezak gotovo ko smrtni slucaj,pogotovo ako imas djecu,razumijem dobro covjeka,prosao sam to,ali nebrini momak sad jeste tesko,ali ako nisi kriv,dodje bolja, zapamti.
'Em zgodan, 'em mladji od nje, 'em ona ima i dijete iz prvog braka... e moj Momcilo, mozda je tako neka plakala i zbog tebe. Bice bolje, glavu gore.
jbga čoče, močio si ga, sto plačeš junačino sada
Poslije je nema kajanja. A dobra ona crnka ko avion.
Momčilo, odrasti već jednom.
Momčilo, odrasti.
i ja sam plako na njenom kucnom pragu nije je zanimalo srce od kamena
Pade junak bez ispaljena metka..
Plači momo plači sad je sanello tarslači
hahahahahaha, najgore sto mozes uradit u ovakvoj situaciji je pokazat zeni da ti je tesko i da si emotivan. odmah ce izgubit sav preostali respekt prema tebi. puno bolje reaguju kad pokazes da ti je svejedno i da te boli briga
Šta ti znaš, nisi ženskom rodu primirisao, vjerovatno si jedan od onih "alpha" haj.vana.
od ovog moze da se rikne
Što.plačeš čoče, u prkno ti smjestim otučak