Crnogorski glumac
94

Momčilo Otašević se rasplakao u prvom gostovanju na TV-u nakon vijesti o razvodu

N. O.
Screenshot/TV E
Screenshot/TV E
Glumac Momčilo Otašević bio je gost novoosnovane crnogorske televizije E, a u svom prvom javnom pojavljivanju koje je uslijedilo nakon što je njegova supruga Jelena Perčin otkrila da se rastaju se rasplakao.

Otašević je od 2018. godine bio u braku s hrvatskom glumicom Jelenom Perčin koja je nedavno potvrdila višemjesečne glasine da se par razvodi.

Glumčevo gostovanje u emisiji Zvjezdana prašina na TV E je tako prvi javni nastup koji je uslijedio nakon ove objave o njihovom rastanku.

Emisija će biti emitovana tek u nedjelju, međutim, isječak objavljen na zvaničnom Instagram profilu televizije prikazuje najavu onoga što će gledaoci moći vidjeti.

Otašević se tako u jednom trenutku vidi kako kroz suze govori: "Hodam drugim mjestom po kući i držim male prste i učim da naprave prve korake čvrste".

Podsjetimo, Perčin je u intervjuu za hrvatski magazin Gloria otkrila da se rastaju te je tom prilikom govorila kako se osjeća na ovoj životnoj prekrenici.

"Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece", kazala je tada.