Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljiga koja podrzava diktatora kao sto je njih 90 posto podrzavalo Milosevica u pohodima i agresiji na druge drzave. I ovom liku je ovaj grad stushio 100000 km najmanje za novu godinu i onaj odron od smora od njegove muzike. Nikad se ovdje nece doci pameti. Ugledajte se na Hrvatsku ili Kosovo. Ovaj i slicni tamo ne dobijaju tamo ni p od prostora.
Nisi se oglašavao jer nemaš pravo na svoje mišljenje pored Vučkove voditeljice.
Vučićevci se poznaju, naročito njegova izabranica, ista i njega vodi prema mržnji drugih
Ni u jednom trenutku nisam pomislio zasto cuti.
ma i on je cedo kao i zena mu
Baš sam se pitao zašto ćutiš, čekaš kome stranu da podržiš.
on podrzava vucicu jajca
Vjeruj nisi mi ni naumpao
A vi ste? I Joksimovicu sta vi imate s tim?
Pa sat ces reci kada i ti i ona tvoja prdara podrzavate vucica odnosno vukodlaka. Radi pare i guzice dati ako treba, a tvoja prdara bi sebe i "premijerki" poklonila ako treba. Ali zato lova do krova. Ko sisa ubijene. Bolje bi ti bilo da nikada nisi nista ni rekao, jer nema sapuna da se sada operes.
Ciganija poprilična.
I od ovog nije puno pobjego cica draza
Ja slike ja pomislio stavili ga za v.D. nacelnika starog grada :D
Ma svi o tome samo i pricaju
Ja zabiravio i da postojis.
Željko , ne kopčamo se mi na leđa
Ne znam ko se pitao?