Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je obrađena fotka foto-shopom.Nemojte ljudi nasjedati na svasta.Fotograf sam i poznate su mi takve scene abome i dok pogledam fotku sve mi je jasno.......hi,hi,hi slabo je ovo urađeno...provalis je ko keks.
Ne napadajte curu nije to kokain! To joj ga samo neko istreso tj poprskao je po licu ! Drkotina najobicnija
Ono oko nosa je sigurno ostatak brašna kada je pravila picu za svoje goste,nema šta drugo biti.Znaš ono gniječiš tijesto,pa se malo počešeš po nosu i to je to a to što je omamljena,to bi moglo biti od par duplih viskija,šta ćeš i žene se ponekada moraju malo opustiti,jeli tako .?
ma ostala joj sperma u prahu po licu haha
Cuj tragovi oko nosa? Cini mi se da je citavo lice zabila u kadu kokaina.
@uhs E moja primitivna seljačino. Idi malo kuliraj.
ja gabora ne bih je J...o ni sa tudjim k..com kada bi mi dali da biram izmedju nje ili nekog Srbina prije bi Srbina nataslacio
Meni je ona praaaaavo ružna.
Gospodjica velika
joj odrona od zene