Stare navike?
0

Misteriozni tragovi oko nosa Amy Winehouse

Sarajevo-x.com
Kad je završila s osmomjesečnim boravkom u St. Luciji izgledala je sretnije i zdravije, ali čini se da je Amy Winehouse već izgubila teško stečeni sjaj.

Britanska pjevačica je, naime, uočena ove sedmice kako izlazi iz puba potpuno omamljena.

Imala je mokru mrlju na prednjoj strani majice, suzne oči, nadraženu crvenu kožu lica i misteriozne tragove ispod desne nozdrve. Pored toga, nije mogla sama doći do svog auta, pa joj je osoblje puba u tome moralo priskočiti u pomoć.

"Svi govore da je Amy bolje i da je završila sa starim navikama, ali njeno ponašanje je i dalje zabrinjavajuće", rekao je jedan posmatrač cijelog događaja, a prenio Daily Mail. "Izgledala je kao da ne zna šta se oko nje događa i kao da nije u stanju hodati sama."

Dvadesetpetogodišnja Amy je provela noć s prijateljima. Iz svoje kuće u Londonu izašla je s bivšim momkom Sadie Frost, basistom u punk rock bendu Towers of London, Kristianom Marrom, a zatim su otišli po Davida Gesta, možda najpoznatijeg kao bivšeg supruga glumice Lize Minnelli.

Trojac je otišao u The Queens pub u Primorse Hill. Tamo su proveli sat vremena prije nego se pjevačica hita "Rehab" zaputila kući.

Poznato je da se Amy bori s ovisnosti o drogama, mada njeni bliski prijatelji kažu da ovaj put nije sigurno konzumirala narkotike, nego alkohol.

"Nije tajna da Amy voli popiti nekoliko pića. Bila je prilično pijana, ali nije uzimala droge te večeri. Još je čista i ide joj stvarno dobro", rekao je njen prijatelj za Daily Mail.