Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko zlocestih komentara. eto, seve je "kurava" sto je snimila, a vi ste svi cestiti pa ste to i gledali. i toliko ste moralni da koristite svaku priliku da spomenete "filmic". sve sexualni infantilci.
A šta su jele i pile? Dajte nam.ba i te informacije...šteta je ne znati..😁
Prica se da Milan daje velike novce Severininoj bolesnoj sestri da radi ovo sta radi. Pretuzno za dijete.
Aj ne seri, bolje da si to prcio ko onaj na jahti, neg sto palamudis po medijima!
Bas tako! Ali kada je vec tako, neka se bori. Majka sam, uvijek na strani zene/majke…osim ukoliko je majka dileja. Kako ne bih voljela da neko dijete odgaja nepodobna majka ovisnica, mislim da ni ova zena nije mnogo reprezentativniji primjer. Dijete ide uz majku, uvijek…osim ako je bas zesca budala. A HH je ipak dio Europe. Ne moze se toliko fingirati istina, kao sto Seve tvrdi. Vqzda se zali da joj posmece bogati bivsi partner. E jbg…vazda drugi lud.
Jedva docekao da se javno prepucava sa bivsom zenom preko djeteta. Ovi ljudi umjesto mozga u glavi imaju onog aliena iz Men in black.
Ovaj jedva docekao. Kako god meni zao djeteta. Tata se sa mamom svadja, mama sa sestrom, kad poraste saznace sta je mama snimila valja to izdrzati kada mu drugovi saznaju. To moze da bude vrlo okrutno. Jedino da ga stari skoluje negdje vani i da dijete ima normalno odrastanje.
Majka kurava elitna samo ce mu nabiti komplekse i napraviti debila ako bude pod njenim krovom. Zamisli mu drugare u skoli gledaju mamu na pornhub pa krvi ce mu se napit djeca. Izlazit ce na tiktok na foryou po defaultu