Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slaka je paparaco u setnji gradom i ona se slika na odmoru dvije zene razlicite
Odsjela je u hotelu Rixos Libertas u Dubrovniku, ciji vlasnici su Turci. Treba reci da su vlasti Dubrovnika bile zabranile isticanje Turske zastave ispred hotela. Godinama su vlasnici vodili sudski spor sa vlastima i uspjeli su napokon da pobijede. Respekt, tako se bori i istrajava za svoja prava.
Zna se zakon i kako se isticu drzavne zastave. Nista oni nisu pobjedili niti su se sudili. Dozvoljeno im je da na jarbolima ispred ulaza u hotel vijore ovim redom: zastava EU,zastava HR,turska zastava i zastava Rixos grupe.
idol svih Ukrajinki ,kako unistavaju brakove po Evropi moj sine dok se muzevi bore za slobodu i svoju djecu !!
Jesam bolji ili gori sto nemam pojma ko je ova?
KMEEE ZASTO NIJE OTISLA U TURSKU I ALBANIJU KME KME KME
Pa došla je u turski hotel Rixos.
user mogao bi procitati tekst prije nego opet izvalis glupost, pise da je dosla u Turski hotel na rodjendansku proslavu nekog Turcina .... eeeeee glupsone propali
Ružna ko lopov
Upropastila se bespotrebnim plasticnim operacijama!
osman je za nju mjerna jedinica
Croazia ❤️