Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, ali čuj ona upala u vilu pa izjavila da je "maltretira". Stvarno jel dosta vise pravljena zrtve od sebe javno u medijima dok prave zrtve ne mogu doci do izrazaja? Rospijetina
Joj Hareta jest se primio, cvili k'o neki tinejdžer.
@He3abucHa_CpncKa_olf haj' ne kenjaj
lepa je ova tufnasta haljina
Harise trebo si to muški odradit...
Hare magare
Većina Srba su ciga..
Casino
NE DAJ JOJ MIRA HARI. Jesi zasro kad si htio žestoku mladu kokoš ali sad joj se krvi napij. Nek proklinje dan kad ti se prodala.
Sad će srpske mošnice da lupkaju po kauču koji je Haris pazario
Pa to je feminizam. Sisa ti krv citav zivot. Onog dana kad kazes dosta ona se okrene i ode u sigurnu kucu i kaze zlostavljao me.
Bila sa njim skupljala sesire i lozila se na turske brkove hahahahah
Kako li je Hari danas, je li tužan?
Pa pola vile je njeno sta je tu cudno,brkajlija kad zenis sponzorusu pravi se predbracni ugovor,daje joj se mjesecno za to sto pleteš I to je to
Hare nisi valjda stvarno mislio da te voli. Puno mlađa a ti imao keš. Nisi tražio neku mirnu i povučenu...i tvojih godina. Što si tražio, to si i dobio. Ne radujem se tvojoj nesreći, samo ne razumijem šta si očekivao od sponzoruše.
Kakve to veze ima? Ona mlada, on star? Čovjek je bio finansijski stabilan i ima različitih načina na koje se voli. Ja volim svoje dijete drugačije nego svoju ženu npr. Možda ta stabilnost je tačno to što je ona tražila i nije bio neko mlađi ko je mogao to da pruži.
Joj Brko sta nam radis 😔
Zanimljivo, ko li je pepao MELINU, hare ili njegov sin ?
Cuj upala covjeku u kucu poslije razvoda pa trebo je letvom razvaliti i izbaciti na glavu!!! Kakav bezobrazluk, ovo je ono kad ne znas sta ces od sebe pa covjeka maltretiras jer"mozes" !!!