Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sva ova saga oko njih i napuštanja kraljevstva je upravo zbog ovoga.Ona želi da se nastavi baviti glumom što pretpostavljam krši neki kraljevski kodeks,ovako nagovorila princa da napuste kraljevstvo da ona može raditi šta hoće.A para im ne manjka sigurno i u ovakvoj situaciji.
Ova ušla u klimaks. Gotovo je
Sada je princeza koja ne želi biti princeza, ali posto je princeza trebaju joj najbolje uloge...
MI6 sends their greetings.
Ne postoji superheroj koji tebi moze pomoći,ja tebi dajem maximalno jos do 1 godine života a do tad sta ce bit ono kamion iznenada pun se prevrnuo ili kakav virus ili pala u otvoren šaht ....ma sretno ti bilo.
Ima smisla to što kažeš
Cuj zeli se vratiti?! Pa sta ako je niko ne prihvati kao glumicu?
Brazzers trazi uvijek 😁