Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je samo rekao nesto sto je cinjenica..svidjalo se to nekome ili ne. Inace, jedan od boljih americkih glumaca trenutno.
Američki narod je donio odluku ko će im biti Predsjednik naredne četiri godine. To je demokratija koja se u Americi 300 godina poštuje.
@Parazit Na izbore za Predsjednika u Americi ne utiču glasovi pojedinačno nego elektori, takav je Zakon.
"More bit bine more bit ne bine"
jert vrijeme...davno bilo...
Nek ti ga majka prihvati Matthew....
Bi ona ali nije useljenica. Doni samo strankinje praska!
MENI JE TRUMP DRAG JER JE HAVIJETINJA KAO I JA. OBOJICA VOLIMO DA SE KREVELJIMO. POZDRAV OD KENDERŠLJE. HVALA
i ako ga ne podrzavam trumpa ni u jednom smislu,oni su ga sami izabrali i nek se bore sa njim. a ovaj... on je bogati priviligovani bijelac kojeg boli k za ostale tako da se ja ne brinem za njega.
...zaista nepotrenbna halabuka kontra mehlanijinog brunde. čoek je samo politiku (đeneralno, zločinački biznis by default) rasteretio lijepočujnih diplomatskih seruckanja, i ultralažnih keramičkih osmjeha, i sveo je na ono što politika jeste. drumska hajdučija i tlačenje slabih.
Pupušio ga ti Trampu a Melanija tebi...
Drugs...
Pametno rečeno. Narod ga je sam izabrao kakav takav
Pitajte ga podržava li Dodika.
ovaj plaho njake suvišan komentar i informacija
Nije nista lose rekao, covjek je iznio cinjenice
Jel ovo dio glume ili?