Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gluma je umjetnost, ne radi se sve radi novca. treba živjeti ulogu. znaju to oni koje se bave glumom. neki su komentari toliko plitki...
Hebo maj.ku, al\' ovdje ima neki freak totalno lud/a za ovim glumcem. :-) Svakome spuca po 10, 20 dislajkova ako nema pohvale za njegovog ljubimca. :-)
od nakve sex ikone sta ostade...
Ja teksta na cistom rvatskom. Ovi ljudi u BiH su izgubljeni, ako ne postujes ti svoj jezik kako ce ti ga neko drugi postovati? Treba ovdje diktaturu uvesti, drugacije narod nije naucio, pa ce onda postovati sve!
Ni prvi ni posljedni..Christian Bale je u \"The Machinistu\" imao 53kg, i izleda puno gore od ovoga. De Niro se u Raging Bullu udebljao 25kg, itd..ne moze glumiti lika oboljelog od AIDS-a a da izgleda ko Mirko Filipovic..ne ide..
A j.b.g. valja zaraditi tolike milione, nije to ništa čudno. Glumica Renée Zellweger je morala uraditi obrnuto zbog uloge, tj. udebljala se preko 20 kg da bi bila bucka u filmu Dnevnik Bridget Jones. Sve to ide uz posao kojim se bave.
Ja bi za te pare smršo toliko da bi samo duša ostala da lebdi u zraku. P.s. Plus bi dao da me je8e ceo stadion.
pa i ja bi smrsao za 20 mil.. 70 kila osta bih na 25 kila ako treba .
vaki bi bio da nisi sloovan!
ni ne liči na sebe , kako se promijenio,,samo zbog para ovi glumci su spremni na sve ,,
Budala covjek! Nek oboli sad od neke bolesti, pa sta ce mu i onda te pare sto ce dobiti za ulogu!