Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je Robert Downey Jr. kao što sam ja Benjamin Franklin
Omiljeni glumac. “I am Iron man.”
Mate dragi to ti Tony Stark
Matej rimac je kapitalista obični kojeg mediji predstavljaju kako genijalca koji je uzo elektromotor i litium - inske baterije i napravio brzo auto. Wow. Covjek prodo 100 auta. Sta bi onda trebali hram da dignemo direktoru vwagena Jer u minuti proda 100 auta. Ne kontam. I nek me neka zbljoha nepismena ne ubjeđuje u komentaru.
Djevojka najvisocija
Tvornica laži mate rimca, uđite i edukujte se. NAJVEĆA PREVARA 21 STOLJEĆA
Iskren savjet: momak odrasti. Educiraj se. Takvi kao ti tapkaju na mjestu. Umjesto da koriste svu tu energiju da uce, trude se, pokusavaju, rade istrajno, i bore se, i uspiju. Naravno ima mnogo faktora koji uticu na nas u zivotu, ukljucujuci i srecu. Ali sigurno je da ako ne pokusavamo nikada necemo znati da li bi uspjeli. (ne sjecam se koji je filozof rekao) Ako ne u BiH onda vani
On je jedan od najbogatijih americkih glumaca, ima preko 500 miliona dolara. Cini mi se da je samo Rock bogatiji od njega. Svaka cast. Pametan covjek.
Ko o cemu bosnjo o bogatstvu
Robert glumi AntiHrista u filmovima (Iron Man) sto je jedan od najvecih bozijih grijeha. Prisjest ce mu to sve bogatstvo kad dodje pred Boga a vi se klanjate ovim glumcima a nemate blage veze sta oni rade.
Koliko je platio Robertu za reklamu?