Podijelio i anegdotu
54

Mate Rimac u društvu holivudskog glumca Roberta Downeyja Jr.: On je tako drag i ugodan čovjek

L. R.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Osnivač i direktor kompanije Rimac Automobili, Mate Rimac danas je objavio fotografije na kojima se nalazi zajedno sa slavnim glumcem Robertom Downeyom Jr.

Naime, Rimac je ovom prilikom želio otkriti anegdotu koju mu je ispričao ovaj slavni glumac, a tiče se njegovog posjeta Jugoslaviji sredinom osamdesetih godina prošlog vijeka.

"Sada mogu objaviti i ovo. Zanimljiva anegdota s ovog susreta: Robert mi je pričao o svom posjetu Hrvatskoj/Jugoslaviji sredinom osamdesetih. Znači prije nego što sam se rodio", napisao je Rimac na početku svoje objave.

On navodi kako mu je glumac pričao o svojoj posjeti hrvatskom gradu Opatiji, hotelu u kojem je spavao i vinu kojeg je pio. Navodi da se čak sjetio i o kojem je vinu bilo riječ.

"Sada moje sjećanje - pričao sam istu priču svojim kolegama kasnije tog istog dana. Pitali su me 'pa koje je to vino'. Naravno - nisam se mogao sjetiti. U svakom slučaju - Robert je tako super drag i ugodan čovjek, čak i kad su sve kamere isključene. Bilo je pravo zadovoljstvo", naveo je Rimac u svojoj objavi na Facebooku.

Prema pisanju stranih medija, Robert Downey Jr. će uskoro imati emisiju na HBO-u, gdje će mijenjati svoje kolekcije klasičnih automobila u hibridne verzije, a među automobilima će se naći i poznata Rimac Nevera.