Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODRŠKA ZA MARIJU. Hejteri neka crknu
Nek je zivo i zdravo.
Golem stres pred spavanje,idem po 2 lexe od 3mg za svaki slucaj...
Može biti bolja mama/tata od većine pravih roditelja. Uostalom ona nikada nije rekla da je muško, nego da da voli žene. Svakog čuda 3 dana dosta pa i ovoga.
Bolesnica !
Valja sad ckapi ohladiti ,pretrgla se oko poroda
Majcinstva???? Je me ovo neko z.........a
A ko kaze da je ona majka? Sta ako se osjeca kao tata? Mozda provodi prve dane tatinstva u Los Angelesu, a ne majcinstva.
Boli je qita..
De ti taj paket koji si dobila istjeraj da bude covjek i nece ti bit lako nije to ko ono scene sto si imala prije.
Jel prosla cetresnica?
Vozila sina u kolicima , tobejarabi 😅😅😅
Zena platila dobila dijete, e sad jel to ok po meni nije, pogotovu jer je žensko ona, ali haj znaj, nentreba osuditi nikog.. Nek je sretno, i puno zdravlja, srece...
Momak je skroz ok..
Dobar momak pravo , znam ga ja iz porodilista
Preko ledja sirotinje i nepismenih