Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Za razliku od Europe, u SAD-u se nakon vrlo kratkog vremena prestanete osjećati kao stranac", dodao je.” Iako nisam probao zivot u SAD-u mislim da je pvdje itekako u pravu. Tamo su u biti svi stranci.
Dakle pratimo trudnocu zene lika koji vec godinama ne zivi u Bosni?! Koji je smisao ovog teksta osim sto Miraj i zena mu na ovaj nacin zele ostati prisutni u domacim medijima kako bi se ipak imali gdje vratiti kada konacno prije ili kasnije propadnu u Americi.
eh sta seres...evropa je dosta bolja za zivljeti i ima historiju...sta jedes u NY isto to jedes u LA
hoce musko.pa ko haj jos jednom...
tajlane trajlabe, puf, refko i čombe bacaju bombe, puf....
Sretno 🙏🩷🩵
Ti da si neki kalibar mogao bi zivjeti gdje god ali ovako moras biti tu jer nikad se ne zna kad ce izbit kakva rola
Ti da si neki kalibar mogao bi zivjeti gdje god ali ovako moras biti tu jer nikad se ne zna kad ce izbit kakva rola
combe ga ne vadi