Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miranda je prekucala igricu, za godinu dana veze dobila nakita u vrijednosti od 8.1 mil dolara. Sponze svijeta na aparatima.
izguglaj ovog glavatog, i nije bas toliko dobro prosla valjalo je lec pod ono. ja bi joj vratio sav nakit
@vodenicar2 Pa sponzoruse zapravo lijezu pod nakit i novac sa tipovima koje inace ne bi ni pogledale, to je i neka definicija sponzoruse.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ne hebe momcic nego novcic, vazda bilo
salim se, hebem i ja. al ponekad. kad naleti. kad mogu. kad moram
Prije ce bit da je on isko preko nakita, al vjerovatno nije dobio.. a sa ovom je islo :) http://www.ofuxico.com.br/img/upload/noticias/2010/07/23/58935_36.jpg
Maca diskrecija treba placati porez BiH..
Curice nalaze udovce da napuste sranja, znaju znajia...
djaba se prcala...
Covjek je vjerovatno fin u dusii,ko da danasnje cure gledaju kesh,jeste i vi ccc 😂😂😂
Nisu su sve sa piste iste ! Dakle svaka joj čast. A ja mislio da su djevojkama samo dijamanti najbolji prijatelji ! :)
da nije morala vratiti ne bi sigurno
@Tropical NAravno danas je dobar softver djevojkama veći prijatelj i od dijamanata ! JEr modifikovani softver samo dobija novu vrijednost a dijamant gubi ! :)
Lako je poklanjat kad se mazne, haj sad poklanjaj kad ti uzmu sve
nasla drugi izvor, pa onda vraca...☺️