Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro, i? Nije ni prvi ni zadnji koncert zabranjen po tim osnovama. Jel' tako da je ovaj tekst objavljen samo da bi se nakupilo najmanje 300 komentara u kojima se svadjamo oko vjere, prava na sekuslanost i sl.?
A sta bi ti radio da je ovo tvoja firma?.)
Haman. Možda možeš svesti pod to da je jedini cilj ovog texta da se muslimani prikažu kao neki primitivci koji pripadaju srednjem vijeku i da nisu spremni na ostvarenje istinske, inherentne ljudske priprode, čega je ova valjda oličenje, a da je ova napredovala u svakom smislu i tako zaslužuje mjesto u 21. vijeku, jer 21. vijek je najočitiji primjer napretka ljudskog karaktera i aspiracija. :)
E, tako se to radi,.........ali dođi ti kod nas,...nema problema, biće pun stadion,.....bitno je pare uzet',.....ovdje je i onako kultura, velika nepoznanica...!!??
Braaaaaavoooooooooo! Nek ima bar neko u ovom svijetu ko odbija da igra kako drugi diriguju. Mi smo igrali kako nam se kaze pa sta smo dobili, sve druge zemlje u okuruzenju se daleko vise postuju i uvazavaju nego mi. Ja bih josh probao sa tom 'paradom ponosa' mozda nam tada progledaju kroz prste.
opalio bih je, ne bi bih joj ni bismillah rekao
E baš me zanima, kako izgleda, njihov novogodišnji program.
Ja da sam urednik klix-a ja bi samo objavljivao ovako nesto, da se smijem komentarima poslije :P
nek je bar neko na ovom svijetu normalan i reko NE americkim govnima...
I ja bi ovoj neslanoj sali prirode zabranila da pjeva
Pa šta? Neke zemlje i nacije jednostavno ne žele da prihvate američku "demokratiju"... Podržavam.
Niđe veze.
Da je to neka dobra zemlja , ne bila tako daleko.
Opet nekak anonimuša
Toliko o slobodi
Ako slobodu definiraš kao povinovanje svemu što ti drugi nametnu kao svoje vrijednosti, odnosno svoje načine zgrtanja para, onda je tvoja ironija opravdana. Po meni je upravo ovo sloboda, da se odupreš "robovanju" onome o čemu drugi nisu ni promislili prije ngeo su prihvatili. Ima jedan dobar grafit na zgradi Medicinskog fakulteta... odražava osnovu cjelokupnog današnjeg društva.
Ne, ti mozes da se odupires nametanju stranih vrijednosti, ali sloboda podrazumijeva i pravo ostalih da im se predaju ako to zele. Neka uposlenici tog ministarstva ne idu na njen koncert, ali gradjani koji to zele, trebali bi da mogu otici.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Aferim!