Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove voditeljice ko fudbaleri gdje god predju puno hvale i kao bas to su zeljele. Oduvijek je moj san bio raditi na Hayat tv kao klinka sam mastala o tome.
majina muda
meni onaj kuhar...nije los tip.i dobro sto je pun strasti za jelo.ali isto neki krimos.friz i one kozne rukavice. isto oni iz klubova Njujorka 1988.
Trebala je imati munda da ovo uradi
Zar ta hayat televizija još postoji?!
Ne gledam HAYAt jer je realno najgora televizija u regiji obicno SDA glasilo i politicka televizija kao PINK Informer i ostalo obicni sund a kao neki kvalitet po cijeli dan Turske serije
Kaže jedan: Hayat seljačka, OBN malograđanska televizija
Zar ovaj obn još uvijek postoji? A gdje je ona Kurtišaj...Baljička?
Vijest bitna koliko i opušak na Vilsonovom šetalištu. Ovo ni njenu familiju ne zanima.
Maja je jedna predivna osoba. Odgojena, kulturna, na zemlji, vrijedna i pametna. To ce Vam reci svako ko je poznaje i ko je radio sa njom. Da bude sretno.
Jel to mijenja Fikru robijaša malinara? Pitam za raju. 🤔😎
Nek.je Hayat nekog nekome uzeo. Obićno je do sada bilo obrnuto. Čestitke
Bravo za Hayat
Zalagat će se za mir u svijetu i spas nasukanih kitova.
Dobra Maja nikad bolja