17 godina bila na OBN-u
110

Maja Munda nakon odlaska s OBN-a dobila novi angažman: Novo je lice Hayat televizije

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Poznato TV lice Maja Munda, nakon što je prije dvije godine otišla s televizije OBN, objavila je svoj novi angažman - voditeljica će biti novo lice Hayat televizije.
Vijest je podijeljena na portalu televizije Hayat, a i sama voditeljica otkrila je vijesti na svom Instagram profilu. Munda će se već danas povodom Dana nezavisnosti javiti iz Hayatovog studija, a navedeno je da je za spomenutu televiziju počela raditi početkom februara.

"Jako sam sretna što ću baš na taj dan, poseban za sve nas u BiH, moći pozdraviti gledatelje", kazala je.

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

Nakon toga otkrila je kako je u planu novi projekat, a potom i pripreme za kulinarsku emisiju. Upravo je kulinarska emisija "Stol za 4" obilježila njenu dosadašnju karijeru na OBN televiziji.

"Vodila sam nekoliko različitih kulinarskih formata i mislim da me gledaoci vole vidjeti upravo u njima, pa zbog toga, ali i velikoj ljubavi prema hrani i kuhanju općenito, radujem se takvim formatima i na Hayatu", kazala je Munda najavljujući svoj novi angažman.

Podsjetimo, Maja je u oktobru 2022. godine najavila da nakon 17 godina odlazi s OBN televizije.

"Da, mnogi su iznenađeni, ali jednostavno sam osjetila potrebu za novim izazovom, mislim i da zaslužujem samostalni projekat u kojem mogu biti zanimljiva gledaocima. Dugi niz godina sam provela na OBN televiziji i uvijek će mi biti u najljepšem sjećanju", kazala je Munda tada za Klix.ba.

U intervjuu za Klix.ba tada je kazala i kako ju je emisija "Stol za 4" obilježila toliko da je zbog nje postala prepoznatljiva u cijeloj zemlji i šire.

"Bila je najdugovječnija emisija tog tipa kod nas, a dugo godina i najgledanija. Počela sam je raditi prije 13 godina i mislim da sam i onu posljednju sezonu radila sa istim žarom i voljom, međutim, prirodno je da želite ići dalje i okušati se u novim izazovima", kazala je.

Otkrila je da je nakon rođenja djece odlučila da se posveti majčinstvu, ali da je sada došlo vrijeme da se ponovo vrati TV-u.