Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su ljudi danas postali egoisti i narcisi. Jbt 3 dana slavi 61 rodjendan, koga briga za to, samo oce da bude u centru paznje.
Cuj “Greatful to the Universe” ..?! Sto je danas ljudima tesko se zahvaliti Bog-u, ili uopste spomenuti Boga posebno novi trendovi i celebrities.
mozda ne vjeruje u boga
Ofucana babetina.
I ja ću, majke mi ovako....ha...ha
Zao mi je sto necu doci , izvini ali kod nas u Sarajevu je SFF, a to se ne propusta. 😂
Hag.
Sprema se za Jahorinu...
ona je svoje isfurala pa se sad tjesi..........u zadnje vrijeme je postala brutalna i odvratna a muzika joj je satanizam pravi,,,
Jwdnu noc ce slaviti do 2 a onda ce ostale dvije noci dolaziti sebi 😂
Droca matora.
Sodoma i Gomora
Razvratna bagra
tri dana svega
Ego civilizacija, nemam nista protiv partijanja pod stare dane ali brate ovo ko neki distopijski film "ovako su bogati provodili zadnje dane nase civilizacije..."
Ja na prvu mislio Senidah😂
klasični skup budala na jednom mjestu
Gledaj senidah sto se probila
a ta se znaci fura na madonnu hehe joj cirkusa