Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi skontala da je bila silovana dok joj nisu rekli da bi joj to bilo dobro za autobiografiju
sta vi seljaci znate zena je imala najbolje pjesme 90-ih a vas da su *** vi bi sigurno isli okolo i pokazivali dupe
ja mogu lajat u mnozini a kako ti mozes
Sasvim normalno, nakupilo se godina, nema je puno u javnosti,.....nije da joj ne vjerujem : ) ali, mora se nečim privući pažnja !
šteta što joj nije palo na pamet da nam pažnju privuče novim hitom
"murphy ed" je gej
Ma otkud nju bas a bas je bila ......(znate i sami)
Dok je okopavala baštu, naiđu trojica mladića ugledaju baku u bašti i siluju je...I ona ih prijavi policiji. Na sudu, pita je sudija; bako kada ti je najteže bilo? Veli ona, kad mi digoše noge, a sva mi ona zemlja iz opanaka, pravo u oči!
E pa ja sam Madonu obožavala kao klinka, a i dan danas volim veliki broj njenih hitova. Ako je bila silovana, to je njen peh, a svi vi što je častite sa tim sočnim "kurva matora" komentarima, možete da se pušite kao nekadašnji Ćiro, što je vozio starom uskotračnom prugom prema Bg.. ali ne možete negirati činjenicu, da je baš ta žena ostavila neizbrisiv trag na muziku 20-og vijeka, rame uz rame sa Michael Jackson-om. Bila je i ostala Kraljica popa! http://www.youtube.com/watch?v=Eq01a0KEJ9U
:OOOOOOO (ovo je moja prva reakcija nakon što me Madonna šokirala ovim pokušajem da dobije medijsku pozornost nekom lažnom izjavom, koju je, eto baš sada odlučila obznatiti jer joj fali publiciteta)
Ja sam šokiran!
Ti nas silujes godinama sa svojom Kabalom i Masonskim spotovima.... droljo ohrndana !!
...j­ebete i vi nas decenijama sa svojim monoteističkim bogovima :)
Ti ljigavce nisi vrijedan komentara ...i svaki tvoj buduci komentar cu da ignorisem ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Furda raspala...
najveca zenska fantazija je da bude silovana malo nevjerovatno ali ziva istina istrazeno i ja sam se zacudio kada sam procito ( ali nemora da znaci da sve zenke fantaziraju da budu silovane samo kurvetine )
...balgo nama, evo smo i frojda dobili...
ddrroooljaaa
kurava
MASON
Kao ovce, jedan negativan komentar i svi za njim. Par normalnih ne mogu da nadmase glupost. Blago vama.
Jel ti je zao ??
Madona je to izjavila ,prije 30 godina.To se odavno zna,nije nikakva novost.Silovao je neki crnac koliko se sjecam.Ona i nije neko olicenje morala,posto je snimala prvobitno i pornice,ali nije uredu naslađivati se silovanoj osobi makar to bila i Madona.
pokupili je kad je isla kuci sa teravije
hahahahahahahha a jel poslije silovanja izgubila abdest ?? :)