Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hiljade djece na planeti svakodnevno umire jer nemaju za šaku riže dnevno, imiru od *ebene upale jer nemaju za najjeftiniji antibiotik od 5€, umiru od bolesti koje su iskorijenjene odavno....a ovaj sa mačkom komunicira pogledom, da može oženio bi je, ostavio joj nasljedstvo, mačka ima fanove....*jebo te dan, ovo je fakat uvertira u kijametski dan.
pa yebote tata jelim on kriv? jeli on pravijo? pomazes li ti karindashu jedan brslachki
mačke su slatka stvorenja ali šta će mački 150 miliona dok negdje djeca umiru od gladi ovaj je bio neka karina od čovjeka
Macka aaaa,omladina bjezi masovno iz drzave zbog ove nepravde koja se desava na svim poljima,lopovluk na svakom koraku,vi o macki pisete!
tako ce i bakirova macka a ceste ne znaju ocistit https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE&index=1&list=PLr-DL0r5569-tQ_RM9WooiAwqN1gP2_6a
macka bogatija od komplet Bosne
Vidim i ona je tebe voljela. Eto je roni suze.
Tolike pare i slava a nigdje sreće i ljubavi. Šta ti je život.
ma ta ti na.
hajmo like ko bi od bosanaca i hercegovaca voljelo sada biti ova mačka?
ja bi da usvojim macu, ako može...
Meni je najsladja macka kada je ispod saca... 😁
a njoj je tvoj pohovani mozak
I životinja se rodi sretna :))
koja bolest
Sad ce macak tek da prede i uziva.Docekao svojih 5 minuta.
Ej macko moja, Laka ima sansi da uzme lovu, jer joj je prvi posvetio pjesmu
Pametno troši, maco.