Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOJ OVU VJERU TREBA ZAKONOM ZABRANITI!!!! MRZIM SVE OVE GLUMCE KOJI SU U NJOJ!!!POGOTOVO ONAJ PUSHIQU TOM C. A I TAJ GLUPAN TRAVOLTA!!!!
yebo takvu religiju, kojoj samo boagatasi imaju pristup.!!! To je isto sranje kao i ona Kabala, gdje ako hoces da postanes clan, moras 10% od svoje godisnje zarade da doniras njima. Pa radije bi donirala nekim sirotistima ili bolnicama nego njima. Sve to treba zakonom ukinuti, a lopove pohapsiti!!
izmisljena vjera? a koja druga ima?
tu scientologiju treba zabranuti a travolti suditi za uistvo djeteta jer oboljelom sinu nije dao da koristi lijekove jer to \"izmisljena\"vjera bogatih zabranjuje