Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolju drugaricu mu je silovao crnac i zato je izjavio da je bijesan hodao sa pistoljem zeleci da ubije nekog crnca. Uradio bi to da je bila bilo koja druga rasa. Poslije toga se osjecao postideno i bilo ga je sram. Ako cete vec da prenosite nesto prenesite kako teeba. A ovi sto kazu da je nebitan, ajmo namazi margarina na hljeb i mrs robovati za 5 glava.
doce.crnacu Taken 4
margarin je zdrav, diet fit
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Poveo medo zeku u sumu da guze, cekali oni dugo, zeko se smrzo ko ..... , kaze zeko: slusaj medo ja guzim jos 10 minuta i odoh kuci.
sto bi rekla stara narodna - mrzim samo dvije kategorije: crnce i rasiste..
Neko je na klixu ovdje reko: „Što manje crnaca to će manje bit rasizma“! Slazem se s tim!
a kad ovi crnci podjebaju bjelce to je ok jel?
Da si ti imo muda ubio bi nekog u ta 3-4 puta sto si isao haha
Ako iz nekog razloga istuce crnca on je rasista? Ako iz istog razloga istuce bijelca onda nije rasista ?????
Inace, kad smo se vec dotakli teme ovog covjeka on je zaista pravi mudo.nja. Dobio je otkaz u skoli u kojoj je radio kao nastavnik jer je polomio ucenika koji je potegao noz na njega.
odrastao u najzeznutijem dijelu Irske, prošao kroz bombardovanja IRA-e i još uz to boksa amaterski. Pravi mudonja
Ako je htio skrenuti pažnju na sebe trebao je reći da ga je silovao Weinstein. To je učinkovitije.
Tekst loš...vicevi dobri.
Liam Neeson aka white Mandingo.
Previše se uživljava u uloge :)
I will find you and i will kill you!
Gost dolazi u kucu proizvoñaca prezervativa, a u kuci djecja vriska i cika. Krene prebrojavati i nabroji u njoj cak 15 djece. 'Zar su sve ovo vaša djeca?', upita gost. 'Jesu.' 'Pa, za jednog vlasnika tvornice prezervativa to baš i nije neka reklama.' 'To i nije reklama - to su reklamacije.' ©
Policajac zaustavlja pijanca i pita ga: 'Kamo ste krenuli u ovo doba noci?' 'Na predavanje', odgovara pijanac. 'Molim vas, pa tko sada drži predavanje?' 'Moja žena.' ©