Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
molim vas zapitajte se malo sta objavljujete, ovo je sramota objaviti na najcitanijem portalu u BiH. Prvo sto Brena nema veze sa BiH jer se tako i izjasnila a drugo ovo je toliko bizarna i trivijalna tema da nema potrebe o tome pisati....
Žena je Srpkinja samo radi brenda ne može da se javno deklariše pa gura to jugoslovenstvo na koje je zaboravila 90ih. Krštena je u pravoslavnoj crkvi, djeca joj nose krsteve oko vrata, Srpkinja od glave do pete, ona i njena ekavica
@subarababa - Pa zašto citas ako ti smeta? Najgori ste vi koji se zalite da vam nešto smeta, a svjesno ste otvorili ovaj članak cim ste ugledali naslov. Onda pametujete o "časti" i "moralu". Garant si SDA glasač - to se vidi iz aviona po vasim retardiranim komentarima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Postali ste gori od kurira, fuj
Krepo ko joj god ode na koncert u Zetri
🤮
Suprug Boba nema vozačku, znači...
je l te stid
Ma popškim je s jagode. Previše joj prostora dajete bez potrebe ...
dokle više ove opajdare?
Fuxa
У коментарима лавеж, међутим кад се православка ФаретаХ једном у сто год. спусти у махаллу да заведе ред, махаллаши рашире кез од ува до ува и почну да машу репићима. Православка ФахретаХ не иебе живу силу. Е то је моћ. Севиџ!
gdje? u rovu na brcnskoj liniji (crti) razganicenja
Na parkingu je mislila, a SA AUTOMOBILOM. Neko je na auspuh nabijao vjerovatno
Ovo isto kao da objavljuju pubertetlije
KRAVA !!!
Ja sam zaista mislio da je to bilo na traktoru kad ono u automobilu.Otkud Brena u automobilu kad je ona vise preferirala kombajne i traktore.
Nema dovoljno vremena u emisiji da sva mjesta pomene!!! SELJANCURA!!!
Nabijemte , koga interesuje gdje si se ti Fukala !!