Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo sam cekao sljed clanak...kad ce medeni? Kako je prosla prva bracna noc???
ne bi se bunili za 1 video s prve bracne noci hehe
Šokirala me recenica da svaka buduca mladenka masta o vjencanju u gradu na Neretvi😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smiješno je to što pišete da je raja ljubomorna, nije ljubomorna nego ne vidi svrhu pisanja o ovim ljudima koji ne pokazuju nikakav kvalitet a imaju medijsku pažnju, zašto? Da su tako lijepe bile bi modeli na naslovnicama modnih magazina a tek da su pametne i talentirane objavljivale bi svoje radove u tome prikladnim časopisima, ovako ne rise... Budala je uvijek samouvjerena.
Ja seljakluka.
Fakat nas treba nogama zgaziti. Sve najbolje u zajedničkom životu, ali ovo je za bh. stanovništvo jedna aposolutno nebitna vijest.
Nama je jos i dobro kakvi smo i koga postavljamo djeci kao primjere
bosanski seljak i bosanska seljancica , valjda su se trebali vjencat u svojim rodnim vukojebinama
A sta im nana Zejneba radi?
Zamisli na šta će mu život ličiti. Morala bi me plaćati da je trpim
Zanimanje sestra dzejle glavovic
Jbo ovo,ako ne ugrade video kamere po stanu ukjucujuci spavacu sobu,wc i kupatilo!!Ovo se nekad zvalo Egzibicionizam!!! exhĭbēre, pokazati) je težnja za vlastitim pokazivanjem, isticanjem samog/e sebe, ali i seksualno nastrano ponašanje koje se očituje pokazivanjem dijelova tijela ili spolnih organa drugim ljudima pri čemu eksibicionisti postižu spolni užitak i zadovoljavanje, koje u najtežim slučajevima može biti popraćeno masturbacijom.
hocemo clanak o strini dzejle ramovic i kako joj je zagorila pita!!!
Klix jeste li normalni? Moze li jos clanaka o ovom anonimusu?
Nekada se govorilo baksuz,neradnik, uhljup- danas influencer!E demokratijo…
Članak na kome ste mogli gledati nastup Lane Pudar u kome dijete obara rekord 35 ukupno komentara ima, a na ovome "nebitnom" hladno 85 komentara...Jel zaista mislite da su za ove članke krivi novinari??Protiv cure ništa nemam, nisam ni pogledala slike, nek im je sa srećom..Na Zadrugu se pljuje svakodnevno, a najgledanija je ubjedljivo..Ko je gleda, duhovi možda??Hajte sviju vam, prvo sebe proanalizirat, pa onda svijet mijenjajte.
Ova ramovicka mora da je ovim novinarima rodbine kakve puno lijepsi novosti ima od ovoga
Pucketa mi glavi_ć
više liči na Radu Manojlovic