U Centralnom zatvoru
0
Laka dobio ponudu Fate iz Visokog
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima na you tube- u
Ma Laki je rekao onaj seljak sa OBN -a, onaj što vodi one intervjue, da se malo promoviše na TV i da bi trebao nešto poraditi na tom pitanju, pa je Laka njega preozbiljno shvatio! A jeste li gledali emisiju na Hajatu Laka jede grah!!?? pogledajte! Laka je prelud, ja sam plakao bukvalno.
sanjo87, nije lako shvatiti \"ti si se upiskila\" i slicne Lakine umotvorine. To samo vi specijalni mozete....
Malo je poznato da je laka spijun. O tome se nista ne prica.
Laka je seljacina koji izbacuje jeftine fazone, to papcima godi pa ga vole. Jadan je onaj kome je Laka idol. Je li to sve? Hvala.
ma vecina vas uopste ne razumije , odnosno nema kapacitet da shvati ono sto laka govori..
Ma šta reći, Laka je uvijek pun iznenađenja pa i ovaj put.Što se tiče ovog Laka je \"pobijedio\", valjda je dovoljno naznačeno da se riječ pobijedio u ovom slučaju upotrijebila da označi drugu stvar a ne pobjedu.A ovaj sto je morao odvesti djecu u drugu sobu baš je smiješan, odveo djecu a on nastavio gledati Laku hahaha;), jer nije mogao prebaciti ma Laka mu zanimljiv, ne smije ni sebi priznati haha;)Jednostavno Laka je samo onakav kakav jeste stvarno, ne pokazuje se pred kamerama onakav kakav bi želio biti već kakav on stvarno i jeste, vazda odvaljen i interesantan(odvaljen naravno u pozitivnom smislu)OPET SAM PREĆERO MASNO SAM VEČERO KO MEĐED;)
Ni meni nije jasno kako se ugura Ceca u ovu pricu?? Laka je i meni bezveze, ali daj da se ne vrijedjamo. Ovaj AKADEMIK je ili sam Laka ili neko iz njegove ekipe. Previse brate pjenis, a i pises velikim slovima, a to znas da je seljacki i neakademski. Previse ti je stalo da nam dokazes nesto sto ne mozes. No hajde, mozda si placen za to. Peace.
Laka mi je vrlo simpa, ali frajer fakat ima govornu manu priča kao debil, ali je ruku na srce duhovit.... Kakve veze ima Ceca u svoj ovoj priči, nije mi jasno koliko ljudi kao mrzimo Cecu javno, slušatate je tajno!
To Laka,naprijed >Bosno,a svim dusmanima ostaje ceca-krvolocna plasicna kurva koju samo maloumni slusaju... Laka ima maste i inspiracije dok ova cetnicka kurva i ostale drolje plastikom i gicanjem ko krmaca u hormonalnom ludackom periodu sebe daje da je J°°° ko je moze?! Naprijed Laka i sretno u nastavku karijere! BOSNA4EVER!
@ (NE)ISTINA NE BOLI JADOMIRE!!! ŠTAAA JEE???! ŠUPAK TI SE STEŽE OD MUKE ŠTO JE LAKA CAR NAD CAREVIMA, I ŠTO GA CIJELI SVIJET GOTIVI. \"MTV\" NAGRADA JE TO, ČETNIČE LUZERSKI, A BOSANAC JE OSVAJA, JARAAAANEEE, BOSANAC!!! ;-) BOLJE TI JE VRATI SE SVOJIM KORIJENIMA I PRIHVATI JEDINU ISTINU DA SI BOSANČEROS, PA MOŽDA I TI JEDNOG DANA ZASLUŽIŠ BITI LIČNI LAKIN KUĆNI POMOĆNIK ;-)
Laka je preambiciozni seljacic, koji samo zestoke levate moze folirati i svo ovo vrijeme lagati. I tako uspjeti skrenuti paznju sa njegove retardirano-djecije muzike, ako se ono moze i nazvati muzikom. Svoju pohlepu za slavom, svojstvenu papcima i seljacinama, pokazuje i u intervjuima van Bosne, u kojima pusi kitu svima ko ga intervjuise i svakome gdje nastupa. Tako je istu stvar (da obozava bas tu svirati) rekao i u Zagrebu (http://www.seebiz.eu/hr/seebiz-trend/intervju/laka-obozavam-svirati-u-zagrebu,28178.html) i u Beogradu (ne da mi se traziti clanak, ali sam ga citao). Znaci, lik je pravi smecar, ali vidim i idol mnogima od ovih \"AKADEMIK\" luzera... FUJ!
Da su nam svi k\'o Laka :) Svima bi nam lak(h)nulo... Sve najbolje LAki u daljoj karijeri i u zivotu ;-)
@neko, mogao si samo prebaciti kanal ;-) Jednostavnije rjesenje ako te je sramota !
Kakva drzava takvi i prestavnici