Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Matrix, Junkie i Pitar lagano torbice i pasos u ruke pa malo putujte, vidi se da ne zivite u 21 vjeku. i poneste rakije mozda vam ona pomogne da se lijecite od malarije i kojekakvih trakavica. Djeco skupljajte pare za kakava puta da nesto naucite, sramota je al ozbiljno
posteno. samo ovu recenicu nikako da skontam \"Tweeter je PROŠLE koristio čak i sadašnji predsjednik SAD-a Barack Obama tokom svoje predizborne kampanje. cega prosle?
@jah.. dobro kazes!!
\"dadnu\"-to je neka nova rijec u bosanskom jeziku
pojma vi o zivotu nemate, hajvani jedni. ljudi hoce da pomognu, pa fala im sta god da dadnu, a vi se nasli pametovat i nipodaštavat. klasični bošnjo, sjedi, češe jaja i pametuje u prazno.
jel se tim mrezama hvataju komarci? mozda nisu losi za supe...
I cnn i kutcher su kite za gates-a kada je u pitanju borba protiv makarije.
polupismeni frajeru, komarci u aziji uzrokuju vise od 10 miliona smrtnih slucajeva godisnje u zeljava u razvoju prenosenjem malarije i drugih bolesti. Malo googlaj, nauci nesto, tvoji komentari i onako nisu pozeljni
glupani jedni, znate li sta je malarija uopste? smijesno vam sto covjek pomaze. koliko god miliona imao, barem pomaze, a ovdje raja jedva pola marke da gladnom covjeku a svi imaju najnovije mobitele. fuj!
Obrazovani ne bili, znate li koliko su komarci stetni za taj dio svijeta?
... cuj mrezu za komarce.. ja jesi pomogao frajeru.. nigdje veze... stvarno se osjeti dah 21 vjeka... uzas...
cuj mreze za komarce...to ce sigurno rijesiti problem...
Bogati ce da nam kupe mreze za komarce,ahahaha.Kakva snaga ironije. One ce da nas stite od stetocina,komaraca,al ne i od gladi i bijedna zivotarenja.
Ashton je kralj :D