Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno bi ispala kraljica da se ona ponudi da plati tu kaznu... ne volim je al to bi bio mangupski potez samo takav. I onako njoj 13 milja Eura ništa ne predstavlja.
Istrunuće i ona ko i mi svi pod zemljom, samo neće silikon
ova jedva struju plati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
VISE JE OSTALI MEDIJI IZREKLAMIRASE UKLJUCUJUCI KLIX JER NON STOP O BRENI I NJENIM CARAPAMA SE PRICA NEGO CITAVA MARKETINSKA KUCA.
Kad će ovaj pokretni leš krepati? Zemlja i vuče sebi a ona se koprca... 🤮🤮🤮 Odvratna spodoba .
Kakva glupost, pa sve moze biti reklama. Ako sam gost u emisiji, bilo sta sto spomenem ili sto nosim je reklama necega ili nekoga.
Eto klix i ti reklamiraš nju, da ne čitam klix ne bi ni znao za te čarape, odoh u granap odmah trkom
Uniformisana Fahreta sa brda
Ruzna FAHRETA
Naguzi ih Brena...opasno
Lepa Brena …ne bas Lepa , ne bas kosher . Nije bila nikad … al to je opet prica o danasnjim vremenima. Vremenima gdje su idoli Kardashian, debele usne i krkanluk. Koja ciganka .
Dosta vise i ove Fahrete. Neka ide u Srbiju i tamo prica srbijancima bajke. Ona je ionako srbijanka od glave do pete. Samo ne znam sta joj je od glave do pete orginal, a sto je vjestacko i proizvod kozmetickih i hirurskih intervencija.
Sto više para to više gladni,.. nikad više neće vidjeti HRT.
jedina odgovorna osoba u ovom sporu je voditeljica emisije! Hvala
Voditeljici je bilo neprijatno,.. nije htjela da je prekida a i njoj će odvaliti od plate.
Jesu li charape maskirne ko ona uniforma iz Brckog?
Ovdje i ovoj voditeljici Ivi ide kazna ako je makar nije opomenula ili pokusala zaustaviti...
Ne mogu je ocima gledati a svaki drugi dan na Klix-u
Malo rijedje od Dodika i slicnih mrzitelja BiH ukljucujuci brojne botove iz RSa i Srbije koji ovdje nesmetano postaju uvrede i lazi.
Onda mozete samo da zamislite koliko je Prijovicka platila za reklamu.
A ovih hrvata Boze dragi.