Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki covjek ovog svijeta trebao bi barem za tren pomisliti kako bi izgledao njegov zivot da je rodjen kao palestinac u gazi...okruzen zidinama kao u kavezu...sa oduzetim svim ljudskim pravima ostavljen i zaboravljen od cijelog svijeta
Previse znacaja se pridaje osobi koja zadnjih 30 godina ponavalja "who are you wearing tonight?" po crvenim tepisima Holivuda.
Koje spustanje huheheheeh (Y) 😃
KAZU KOLIKO JE DZEHENEM KAD BACIS KAMEN TRABA MU 200 GODINA DA PADNE NA POD OVA CE PADATI DUGO
ugly bitch
botoks joj pojeo mozak... droca ofucana..
Ma Murica.. sta reci ne znam zasto je ovo uopste skandalozno
Gaza ce prezivjeti,,a ovaj otpad ljudski zajuedno sa onim otpadom ljudskim iz Izraela ce zavrsiti na smetljistu istorije,,to su ubojice djece i takvi ce crno zavrsiti ,,ovu mumiju od zene treba ignorisati ,,,kome je bitno sta t sluge izraela pricaju,,ono sto je bitno je da ce Gaza prezivjeti i da ce ostati na svojoj zemlji ,,,a fasisti ,,ma doci ce po njih davo,,uvijek dode,,nicija nije do zore pa bece ni izraelska,,ubojice djece ce platiti za sve decenije torture ,,,sasvim sigurno zemlja ce naci nacin za siledzije da plate zlocine,,
A šta ti zaslužuješ.?????Nasilnu smrt stotina djece ti odobravaš....
treba nju ubiti, al nije ekoloski zakopati ovoliku plastiku u zemlju
Ti si vec umrla, jos samo da ti jave
Šta li o Plaestincima misle "naši sefardi" Eli Tauber i Jakob Finci??
Vidis kako mudro sute. Cionisti. Neces nikad biti ni kandidat za predsjednika Jakobe.
Ko je ona? Ne znam zasto objavljujete sta je rekao neko koga u BiH 97,8% populacije uopce ne zna tako da je i njeno misljenje nama bitno kao snijeg iz prosle godine!
Ovo sto je ova baba rekla tako misli velika vecina u Evropi, Americi, nekim arapskim zemljama kao Egipat itd. Da ne misle tako, sankcije Izraelu bi davno usljedile. Prema tome, za razliko od ovih baba je barem postena i otvoreno kaze sta misli. Ja mislim da je istina negdje u sredini i da je Hamas kriv za ubijanja palestinaca isto koliko i Izrael. Da se Hamasovi teroristi nisu baviti zlocinom, cisto sumnjam da bi Izrael ikada poceo sa ovom odmazdom.
Ostani zabrinut
Američke kurve.
Zar ova rugoba ima smjelosti da se oglasi po pitanju očiglednog G E N O C I D A! Praava fašistička izjava i ponašanje na američki demokratski način.
"I ne usuđujte se tjerati me da se osjećam loše zbog toga" ... Nema potrebe da se loše osjećaš zbog toga...dovoljno ti je što se svako jutro moraš pogledati u ogledalo...
Stara prdara samo laprda