Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BEST FRIEND MOM :)
koga boli briga što ona nosi? povremeno dođem na bosanske portale, inače sam hrvatica iz dalmacije. daklem, vama je ovo najčitanija vijest i još tu neke hvalospjeve u tekstu pišete? njen posao je da vodi državu, a ne da modno bude usklađena, pišite o tome kako joj ide posao!?
Iskreno sam u šoku da je vama u BiH ovo vijest i toliko popraćena...
matora osjetila puno močnih ćundara pa se šepuri
***BREAKING NEWS **** Kolinda u Parizu u opustenoj atmosferi primila Kurca u Parizu
- Kolinda, koliko si ih odradila u Parizu? - 🖐️
Dovoljno je uporediti joj figuru sa suprugom Macrona i zaključiti da je Kolinda naspram Brigitte tipična balkanska taraba debelih nogu i guzova, a mlađa je 15 godina. Realno tipični brdski tip sexy žene.
Kolinda je superbaka, a ovaj nje obican slon od 200 kila
Al za sebilju je raketa
ne moze njoj ovaj medo brundo nista
Jel iko vidio kako ta seljaca hoda? lol Al je macka ipo ovako na slikama, kad ne mrda, pogotovo kad suti.
Nažalost, elegantan izgled nije dovoljan za predsjednicu jedne zemlje. Nedostaju joj znanje, iskustvo, odmjerenost, kultura ponašanja i dijaloga. Sjedi 1.
Oj cojek joj isti kao Dodik.
Kako bi je vole uh sve bi ostavila za Bosansku kobasicu u to njeno meso
Kolunda je doista sarmantna i lijepa zena. Samo sve to kvari njeno nepromisljeno komentarisanje o raznim politickim situacijama.
Fasisticka seljacka krmaca