Odlična figura
254

Kolinda ponovo očarala elegantnim izgledom na svečanosti u Parizu

Klix.ba
Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom (Foto: EPA-EFE)
Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom (Foto: EPA-EFE)
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović privukla je veliku pažnju javnosti svojim elegantnim izgledom na svečanoj ceremoniji u pariskom muzeju Orsay gdje je prisustvovala obilježavanju 100. godišnjice završetka Prvog svjetskog rata.

Ona je na sinoćnju ceremoniju stigla sa suprugom Jakovom. Na crvenom tepihu prošetala se u tamnoplavoj haljini koju je upotpunila srebrnom torbicom i štiklama, dok je Jakov bio u odijelu koje se odlično uskladilo uz Kolindin stajling.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Mnogi su podijelili njenu fotografiju na društvenim mrežama komentarišući kako se predsjednica može pohvaliti odličnom figurom i elegantnošću.

Zanimljivo je kako su francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte bili gotovo isto usklađeni kao i Kolinda i Jakov, u tamnoplavim kombinacijama.

Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: EPA-EFE)
Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: EPA-EFE)

Grabar-Kitarović i njen suprug danas su se susreli s Emmanuelom i Brigitte Macron kada modnim kritičarima nije promaklo primijetiti još jedan Kolindin hrabri modni izbor. Naime, hrvatska predsjednica je obukla bež kaput i haljinu u istom tonu te cipele s uzorkom leoparda.

Kolinda često dobiva pohvale za elegantni izgled. Prema mišljenju mnogih, nedavno je na zasjedanju Opće skupštine UN-a u New Yorku uspjela zasjeniti i prvu damu SAD-a Melaniju Trump.