Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipični izraelski fazon, prvo lažu, pa te onda diskvalifikuju ili ubiju u slučaju da si Palestinac, pa poslije nekog vremena kažu da je bila greška, pa se izvinjavaju.
Sve zemlje tzv. Međunarodne zajednice / sile zapada, Engleska, Francuska, Njemačka, Australija, Švicarska, Italija, Nizozemska, Belgija, Švedska - su dale maximum poene Izraelu, i to jarane SMS glasovima publike. Samo je istočna Europa glasala za Hrvata ili oni skroz na istoku uvijek za Ukrajinu.
Mislis stvarno da Izrael nema svoje prste u tome? Tesko njima ulozit koji milion u farmu botova koja ce slat sms za njih!?
Gospodja producentkinja je toliko bila potresena ovim dogadjajem da nije primjetila da joj covjek bez gaca nastupa u zivom programu ..prica za malu djecu LOL
Ne da Evropa da Jevreje poprijeko pogledaš.... dok istovremeno Jevrejima pomaže da nekažnjeno ubijaju nemoćne.
ovo takmicenje Eurovizije treba prekinuti jer je toliko kontraverzi da bi mogle eskalirati međunacionalni ili međudrzavni sukob
Mr Klein due respect
Najveca laz = sloboda govora i demokratija.
Huso Ćesir za sirotinju
hico nanu ti jbm
Mora da je bila koskasta svedjanka -. Dobro jos i prosao. Mogla ga je optuziti i jos da je pokusao da je siluje...
ko je taj joost realno? nikad niko cuo za lika, nebitan ko i sta
Isto kao što je UNWRA u Gazi optuzena od židova za saradnju sa hamazom a onda nigje dokaza