Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao bi Android napraviti aplikaciju za Severinu "Severina Brodolom"
e pa ljudskoj gluposti kraja nema. i jos ova na tome zaradjuje da zaprave trosi pare na pravi nakit koji je zaradila tako sto ga gomila kretena trosi na virtuelni nakit. majke mi, ovo nema ni u vicu.
ne bih mogao ništa loše reći o njoj i to zahvaljujući onom njenom kućnom uradku. posebno su mi drage sve javne ženske ličnosti koje imaju svoje filmiče puštene u javnost.
koliko moras biti retardiran pa da koristis tu aplikaciju...
zamazala ti kardasijanka oci svojom guzom pa te navela da skrsis:-):-)
zato ti oci sjaje:-):-)
Izvjesna žena iz Velike Britanije je platila 30.000 funti da izgleda kao Kim Kardashian. To je skoro isto onoliko koliko je Kim Kardashian platila da izgleda kao Kim Kardashian.
mislim da je K.K. mnogo vise platila za taj izgled..30.000 je nista. :D
Džaba joj kad sad izgleda k'o prase
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je ona sto ima guzicu. Nekoga proslavi talenat, nekoga pamet, nekoga ljepota, a nju dupe.
Znači Bože!
uvijek je ona voljela programirati, od malena
Dzaba, kurave uvijek najbolje prolaze
Starleta = kurava
Ni ja nisam mogao bolje reci! :) :)