Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će je i zanimati to ženska ima pametnijeg posla u životu.
Zna i radi svoj posao, šta je briga kako se popunjava nakav obrazac. Ima ko je zadužen za to. Kod nas bi gazde i ASP.NET naučili da ušparaju stoju na veb stranici
Eto bas joj treba to sranje da prezivi
Pored glass i stasa, drugi za nju računaju Na Excellu.
a sto je najgore 90% zaposlenih u javnim institucijama također ne zna sta je exel nit su culi za njega, a u opisu posla pise da poznaju rad na racunaru LOL..........
Ona realno za svoj posao ne mora znati ni da čita ni piše. I nije mi jasno čemu zgražavanje kad živimo u svijetu kada nikad nije bilo više dostupnih informacija a manje primjenjivog znanja. Znati "ući" na mahalske portale, mahalati raju po drustvenim mrezama i igrati igrice ne znaci piti informatički pismen.
ruzno je pricati sa osobom cije osnovno znanje je jako usko
Vrhunac budalestine je uciti raditi u nekim Office paketima, ako je to IT znanje onda se pisham na njeg.
To je vise osnovno znanje, isto kao citanje i pisanje...
@bug1234 Sta se sve moze u excelu radit, da ucis godinama bilo bi uvijek novog :D ali svakako, osnovne stvari treba svako da zna, jos uvijek ima ljudi koji su na fb a ne znaju recimo mail poslat.